Marisas Städ & Hemservice

Kontakta oss

Ring Marisa på
076 - 949 77 26
eller mejla
info@marisasstad.se

Städning & Hemservice i Solna och övriga Stockholm  

Vårt mål är att avslasta dig i hemmet med bl a hemstädning i Solna så att du kan ägna din tid åt det du vill. Vi sätter en ära i att utföra arbetet med hög kvalitet och respekt för dig, din familj och ditt hem.

Vi gör arbetet när det passar dig; dagtid, kvällar eller helger.

Vi erbjuder alla typer av städning

 • Hemstädning
 • Privatstädning
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Trappstädning
 • Kontorsstädning

Vi erbjuder även flera andra typer av hemservice

 • Handling
 • Enklare matlagning
 • Barnpassning
 • Strykning
 • Promenad

Hos oss har du alltid tryggheten att veta att det är samma person som kommer hem till dig och utför städning, oavsett om det är i Solna eller någon annanstans i Storstockholm. 

Hemstädning i Solna och Stockholm som förenklar din vardag

Marisas Städ & Hemservice är firman för dig som inte får tiden att räcka till riktigt. Om du anlitar oss exempelvis för en hemstädning i Solna kan du lita på att jobbet blir gjort enligt branschens alla regler. Vi är experter på de flesta former av städning och kan erbjuda ett paket som är skräddarsytt just för dig.

Vi kan inleda med en rejäl storstädning – alltid ett bra sätt att starta ett städabonnemang. Därefter kan du prenumerera på veckostädning, månadsstädning eller enstaka städtjänster. Du bestämmer själv hur ofta vi ska komma hem till dig för att städa.

När du anlitar oss för hemstädning eller någon annan av våra tjänster så kan vi garantera att arbetet kommer att utföras på ett bra sätt – utan slarv och dammråttor i hörnen.

Hemservice och städning i Solna med omnejd

Vid sidan av vår uppskattade hemstädning så utför vi en rad andra tjänster inom städning – vi städar kontor, trappor och flyttstädar. Vi kan vid behov även utföra olika tjänster inom hemservice, som att handla mat, enklare matlagning barnpassning med mera. Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster.

Vi har en lång lista på nöjda kunder som vi har utfört våra tjänster för – fråga oss gärna om referenser.  Nöjda kunder är den bästa reklamen!

RUT-avdragsgilla tjänster till bra priser

Vi utför RUT-avdragsgill hemstädning i Solna och Stockholm. Tack vare denna populära skattereduktion på hushållsnära tjänster kan vi dra av halva arbetskostnaden upp till 50 000 kronor. Vi gör avdraget för städning  i Solna eller någon annan av våra tjänster direkt på fakturan.

Vi har en stor erfarenhet av branschen och arbetar efter noga framtagna checklistor – på det sättet kan vi garantera att arbetet genomförs på ett korrekt sätt.

Vi innehar ansvarsförsäkring och har trygga rutiner för hantering av nycklar och larmkoder. Med oss som städfirma kan du alltid känna dig trygg.

Intresserad av kompetens hemstädning i Solna eller någon annan av våra tjänster? Välkommen att kontakta oss på Marisas Städ & Hemservice.

Skicka en intresseanmälan

Skicka dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning av vilka tjänster du är intresserad av så kontaktar vi dig med ett prisförslag.